Bursa’da, aşırı sürat sebebiyle kontrolden çıkan otomobilin otobüs durağına dalarak baba ile kızını ezdiği kaza, saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı.
Kaza, sabaha karşı Yeni Yalova yolunda Panayır köprüsü yakınlarında meydana geldi. Reşat Aydın (38)’ın kullandığı 19 F 9838 plakalı otomobil, aşırı sürat sebebiyle kontrolden çıkarak yol kenarındaki kaldırıma çarptıktan sonra takla atarak otobüs durağına daldı. Sürüklenen otomobil 50 metre ileride ancak durabildi.
O esnada, tek dersten sınava girmek amacıyla okuluna gitmek için terminal otobüsü bekleyen Manisa Celal Bayar Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği Bölümü son sınıfı öğrencisi Tunay Güngör (24) ile kızını terminale bırakmak isteyen işçi emeklisi babası Rasim Güngör (54), otomobilin altında sürüklendi. Baba ile kızı olay yerinde hayatını kaybetti.

HIZ TUTKUSU 2 CANA MAL OLDU
İkiz olan Tunay Güngör ile babasının öldüğü feci kaza güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, sürücünün aşırı hızdan dolayı kontrolünü kaybettiği ve otomobilin takla ata ata otobüs durağına çarptığı görülüyor.
Takla atan araçta sıkışan ve hafif yaralanan sürücü Reşat Aydın ile yanında bulunan F.K. (32) ise, itfaiye ekiplerince otomobilden çıkarılarak hastaneye kaldırıldı. Hurdaya dönen otomobilde bira şişeleri olduğu bildirildi.
(İHA)