Beşiktaş’ta bayram ziyaretine giden ailenin içinde bulunduğu otomobil takla attı. Kaza sırasında 2 yaşındaki bir bebek ve genç bir kız takla atan araçtan yola fırladı.

Kaza, dün saat 13.30 sıralarında Beşiktaş’ta meydana geldi. İddiaya göre; bayram ziyaretine giden ailenin içinde bulunduğu Yavuz Taşdemir yönetimindeki 34 GM 1818 plakalı araç, tali yoldan ana yola çıkan Zafer Gülmez kontrolündeki 34 FJ 7885 plakalı araçla çarpıştı. Çarpışma sonucu direksiyon hakimiyetini kaybeden Yavuz Taşdemir idaresindeki araç bir anda taklalar atarak karşı yola geçti. Bu sırada araçta bulunan 2 yaşındaki Nur Banu Taşdemir ile Ebru Aydın isimli genç kız yola fırladı. O anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde yaşanan kaza sonrası aracın takla attığı görülüyor. Bu sırada Nur Banu bebek ve yakını olan genç kız araçtan yola fırlıyor. Yürekleri ağızlara getiren kaza sonrası yere düşen yaralı Ebru Aydın bebeği almaya çalışıyor. Ters dönen araçtan çıkan bir kişi de bebeğe koşuyor ve yerdeki bebeği alıyor. Kaza sonrası çevrede bulunan vatandaşlar da hızla olay yerine koşarak hem bebeğe hem de Ebru Aydın’a yardım etmeye çalışıyor.

Kazada Nur Banu bebek ve Ebru Aydın isimli genç kızın yanı sıra aracın sürücüsü Yavuz Taşdemir, Asuman Taşdemir (31) ve Beyzanur Taşdemir yaralandı. Kaza sonra olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. İlk kontrolleri olay yerinde yapılan yaralılar, Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Kaza nedeniyle cadde bir süre trafiğe kapalı kaldı. Takla atan aracın kaldırılmasının ardından trafik normale döndü. Polis kaza ile ilgili inceleme başlatırken, görgü tanıkları takla atan aracın sürücünün sarı ile kırmızı ışık arasında geçtiğini, kazanın bu yüzden gerçekleştiğini ileri sürdü.