Kocaeli'nin İzmit ilçesi Ömer Türkçakal Bulvarı’nda meydana gelen 2013’ün son trafik kazasıyla 2014’ün ilk trafik kazasında toplam 6 kişi yaralandı.

İzmit ilçesi Ömer Türkçakal Bulvarı’nda 2013’ün meydana gelen son trafik kazasında 3 kişi yaralandı. Ömer Türkçakal Bulvarı’ndan Gölcük istikametine giden Ali Kemal Sepetçi idaresindeki 41 PL 328 plakalı otomobil, sanayi ışıklar mevkiinde yeşil ışığın yanıp sönmeye başlamasıyla durmaya hazırlandı. Yavaşlayan otomobili fark edemeyen aynı yönden gelen Ali Şahin Atar idaresindeki 41 J 0297 plakalı halk otobüsü, süratle otomobile arkadan çarptı.

Kazada, otomobilde bulunan Fatma Sepetçi, Haktan Güven ve Adem Sepetçi yaralanırken sürücü Ali Kemal Sepetçi ve Sevgi Civelek yara almadan kurtuldu. Olay yerine çağırılan sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapılan yaralılardan Fatma Sepetçi ile Haktan Güven Umuttepe Tıp Fakültesi Hastanesi’ne, Adem Sepetçi ise İzmit Seka Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazada otomobil kullanılamaz hale gelirken Gölcük istikametine trafik bir süre kontrollü olarak verildi.

YENİ YILIN İLK KAZASI

Yeni yılın ilk trafik kazası da Ömer Türkçakal Bulvarı’nda meydana geldi. İzmit istikametine giden Abdulkadir Elitok idaresindeki 41 GE 438 plakalı araç direksiyon hakimiyetini kaybederek aynı yönde seyreden Dilek Uzuner idaresindeki 41 PE 077 plakalı araca çarptı. Kontrolden çıkan otomobil, daha sonra elektrik direğini devirerek karşı şeride geçti. Kaza esnasında karşı yönden araç gelmemesi ise olası bir faciayı önlemiş oldu. Takla aran araçta yaralanan Mazlum Aslanlı ile sürücü Elitok ve diğer araç sürücüsü Dilek Uzuner İzmit Seka Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.