Adana'da bir koca 25 gün önce iki çocuğunu bırakıp giden eşini aradığını belirterek, "Ben eşimi çok seviyorum onu unutamıyorum geri dönmesini istiyorum" dedi.

Edinilen bilgiye göre, olay, Adana'nın İmamoğlu ilçesine bağlı Cumhuriyet Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, inşaat işçisi Veli Kubilay (40) aşık olduğu Nihal Kubilay (37) ile 17 yıl önce görücü usulüyle evlendi. Bu evlilikten çiftin biri 15 diğeri 16 yaşında iki çocuğu oldu.

İnşaatlarda çalışarak mutlu şekilde evlilikleri devam eden Kubilay'ın yuvası 14 Nisan 2014 günü Nihal Kubilay'ın kaybolmasıyla sarsıldı. Veli Kubilay şehir dışına çalışmaya gittiği sırada Nihal Kubilay esrarengiz şekilde kayboldu. Onu en son gören komşuları Nihal Kubilay'ın kol çantasıyla gittiğini gördüklerini söyledi.

Ailesi, şehir dışında bulunan Veli Kubilay'ı arayarak annesinin rahatsızlandığı söyleyerek İmamoğlu'na gelmesini istedi. Kubilay İmamoğlu'na geldiğinde ise eşinin kaybolduğu haberi verildi. Eşinin kaybolduğunu öğrenen Kubilay büyük bir şok yaşadı.

Veli Kubilay eşinin kaybolduğunu öğrendikten sonra polise giderek kayıp başvurusunda bulundu. Ancak aradan 25 gün geçmesine rağmen Nihal Kubilay'dan bir haber alınamadı.

Eşinin iki çocuğunun annesi olduğunu ve onu çok sevdiğini söyleyen Kubilay, "Ben onu unutamıyorum. Onu çok seviyorum geri dönmesini istiyorum. Benim eşimle bir sıkıntım yoktu. Ondan 25 gündür haber alamıyorum. Ne olduğunu hiç bilmiyorum, kaçırıldı mı, kaçtı mı, kayıp mı oldu bilmiyorum" dedi.