En iyi duvar saati markası olarak piyasa genelinde Galaxy duvar saatleri gelmektedir. Mekânların iç dekorasyonlarında sıklıkla kullanılan Galaxy markasının saat modelleri, aynı zamanda ekonomik fiyatları ve göze hoş gelen tasarımları ile de rağbet görmektedir.

En iyi duvar saati markası olan Galaxy, ürün çeşitliliği açısından da zengin bir skalaya sahiptir. Sizlerde en iyi Galaxy duvar saati modellerine sitemizi ziyaret ederek kolaylıkla ulaşabilir, aynı zamanda yine sitemiz üzerinden kolaylıkla istediğiniz modelde ürünü online olarak sipariş verebilirsiniz. En iyi Galaxy saat modellerinden bazıları ise şunlardır;

1 - Galaxy Duvar Saati Exclusive Paris Dik Bombeli D-1988-01

Galaxy Duvar Saati Exclusive Paris Dik Bombeli D-1988-01 boyutları; en olarak 25 cm, yükseklik olarak 46 cm olup, markanın en iyi ve şık görünümlü duvar saati modellerinden biridir. Adeta bir tablo görünümüne sahip olan duvar saati, birinci sınıf malzemelerle imal edilmiştir. Duvar saatinin ABS kasası akrilik boyalıdır. Cam ön kısmında ise mineral cam kullanılmıştır. Saatin sessiz çalışmasını sağlayan mekanik sistem sessiz akar makinedir. Kadranı ise varak baskılı, kabartma rakamlardan oluşmuştur.

2 – Galaxy Duvar Saati Exclusive Tek Bakışlı D-1988-17

Galaxy Duvar Saati Exclusive Tek Bakışlı D-1988-17 ebatları 25x46 cm’dir. Özel tasarıma sahip olan bu model en çok satılan ürünlerdendir. Duvar saatinin camı mineral cam olup, kasası ise akrilik boyalı ABS çerçevedir. En iyi malzemelerle üretilen duvar saatinin mekanik sistemi ise sessiz akar makinedir. Kadranı ise varak baskılı kabartma rakamlardan oluşmuştur. 

3 – Galaxy Duvar Saati Setina 86-D

Galaxy Duvar Saati Setina 86-D modeli ünlü markanın en zarif tasarımlarından biri olup, 33 cm’lik çapa sahiptir. Ev ve iş yerlerinin iç dekorasyonlarında kullanılmaya uygun olan bu saat modeli, tek kalem pille çalışmaktadır. Duvar saatinin sessiz çalışmasını sağlayan mekanik sistem ise sessiz akar makinedir. Ön camı mineral cam olup, ABS kasası ise 2 renkli akrilik boyalıdır. Bu şık duvar saatinin kadran baskı alanı 145 mm, kadran ölçüsü ise 205 mm’dir.