Kocaeli TEM otoyolu Körfez geçişi Hereke Tüneller mevkiinde 4 TIR ve 1 panelvan tipi aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 2 kişi yaralanırken araçlarda ise maddi hasar meydana geldi.

TEM otoyolu Körfez geçişinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında 2 kişi yaralandı. Alınan bilgiye göre Körfez TEM otoyolundan Ankara istikametine gitmekte olan 34 L 6614 plakalı TIR, Hereke Tüneller çıkışında arıza nedeniyle yolun sağ tarafında durdu. Duran TIR’ı fark edemeyen 06 YZ 791 plakalı TIR ise arıza yapan TIR’a arkadan çarptı. Kazayı fark eden ve aynı istikamette seyir halinde olan 41 KT 788 plakalı panelvan tipi araç ise yolda durdu. Aynı yönde seyreden bir başka TIR ise kaza nedeniyle yolda duran panelvan tipi araca çarptı.

Çarpmanın şiddetiyle panelvan tipi araç önündeki TIR’a çarptı. Panelvan tipi araca çarpan TIR’a ise ardından gelen bir başka TIR çarptı. Meydana gelen zincirleme trafik kazasında panelvan tipi araçta bulunan iki kişi şans eseri hafif yaralandı. Kazayı görenlerin haber vermesiyle olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada yaralanan 2 kişi ambulansla Derince Eğitim Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza nedeniyle TEM otoyolunun Ankara istikametinde trafik bir müddet kontrollü olarak verilirken polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

(İHA)