Erzincan’da üniversite öğrencisi genç kız, kaldığı yurdun 6. katından kendini merdiven boşluğuna bırakarak intihar etti.

Edinilen bilgiye göre, Erzincan Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü 1’nci sınıf öğrencisi Sibel K. isimli genç kız, kaldığı yurdun 6. katında yatakhane kısmında telefonla konuşurken bir anda kendini merdiven boşluğundan aşağı bıraktı. Genç kız olay yerinde hayatını kaybederken, arkadaşları büyük şok yaşadı. Olayın ardından bina ve çevresinde polisler geniş güvenlik önlemi aldı.

Erzincan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlyas Çapoğlu ve Emniyet Müdürü Doğan İnci, Kredi Kurtlar Kurumu’na giderek olayla ilgili bilgi aldılar. Cumhuriyet savcısı tarafından yapılan ilk incelemenin ardından Üniversite Öğrencisi Sibel K.’nin cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesine morguna götürüldü.

Sibel K.’nin intiharından 18 saat önce sosyal paylaşım sitesinde “Sakın benim için ölür müsün deme yapamam, ben ölüp de seni başkasına bırakamam” notunu paylaştığı öğrenildi.