Zonguldak Merkeze bağlı Göbü ile Türkali arasındaki Sivrikaya mevkiinde meydana gelen trafik kazasında, bir araç 60 metreden denize uçtu. Kazada, 2 kişi hayatını kaybetti.

Zonguldak istikametinden Çaycuma’ya giden 74 BR 590 plakalı araç, Göbü-Türkali arasındaki Sivrikaya mevkiinde 60 metre yükseklikten denize uçtu. Araçta olan Ertan Göngörür (38) ile Bahri Yıldız (60) isimli şahıslar olay yerinde hayatını kaybetti. Sabah saatlerinde bir ihbarı değerlendiren jandarma ekipleri olay yerine hareket etti. Jandarmanın gitmesi ile Zonguldak AFAD ekipleri ile 112 Acil Ambulans ekipleri hazır tutuldu. Uçurumun karayoluna yüksek olması sebebiyle şahıslar denizden sandal ile karaya getirildi. Göbü sahiline çıkarılan cesetler ekiplerin yardımı ile ambulansa bindirilerek Atatürk Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olay yerinde hayatını kaybeden şahıslardan Ertan Güngörür’ün evli ve 3 çocuk babası olduğu, diğer şahıs Bahri Yıldız ile iddiaya göre odun alım satımı yaptığı belirtildi.

Türkali Köyü Muhtarı Ahmet Terlemiş, yaptığı açıklamada, ihbarın sabah saatlerinde kendisine bildirildiğini ve köyde bulunan İsmail Cenkiz’e ait sandal ile olay yerine hareket ettiğini belirtti. Sabah saatlerinde telefon geldiğini anlatan Terlemiş, şunları söyledi: “Telefonda, kaza olduğunu ve aracın denize uçtuğunu söylediler. Sonra ben köyde bulunan İsmail Cenkiz ile sandalla denizden olay yerine gittik. Daha sonra olay yerine gittiğimizde kazanın olduğunu gördük. Sonra ekipler cesetleri alarak tekrar sandal ile Göbü köyü sahiline çıkardık. Cesetler ambulansla morga gönderildi.”