Çekmeköy’de yolun karşısına geçmekte acele eden lise öğrencisine halk otobüsü çarptı. Yaralı öğrenciye yardım eden vatandaşlar, ailesini de arayıp kazayı haber verdi.
Kaza, sabah saatlerinde Çekmeköy Ulubatlı Hasan Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, okula gitmek için evinden çıkan lise öğrencisi kız, yolun karşısına geçmek istedi. Karşıya geçmekte acele eden öğrenciye 34 ELM 44 plakalı özel halk otobüsü çarptı. Çarpmanın etkisi ile yaklaşık 5 metre sürüklenen öğrenci yaralandı. İlk tedavisini kazayı gören vatandaşların yaptığı yaralı, olay yerine çağırılan ambulansla Ümraniye Eğitim Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.
Öte yandan kazada yaralanan öğrencinin telefonu ile ailesine haber vermek ise kazayı gören vatandaşlara düştü. Yaralı kızın ailesini arayan bir kadın, kızlarının iyi olduğunu söyledi.
Görgü şahidi bir vatandaş ise genç kızın karşıya geçerken tedbirsiz davrandığını ve acele ettiğini, otobüs şoförünün ise bir kabahatinin olmadığını belirtti. Kazaya ilişkin inceleme başlatıldı.
(İHA)