Arçelik markası olarak müşterilerimize sunmuş olduğumuz hızlı sevis ve kaliteli hizmeti ile daima müşterilerinin memnuniyetini ön planda tutan Arçelik servisi bölgede kendini en iyi şekilde kanıtlamıştır. Tamamen müşteri memnuniyeti odaklı olarak çalışan Arçelik servisimüşterilerinin evlerine kadar giderek hizmetini sunmaktadır. Eğer servis fırsatlarındanyararlan isterseniz bir telefon ile iletişim sağlamanız mümkündür. Bütün  bölgelere hizmetini çok kolaylıkla sağlayan Arçelik servisi, en hızlı ve en güvenli bir şekilde hizmetini gerçekleştiriyor.

Arçelik servis ücreti 2022 ne kadar?

Arçelik teknik servisinize arızalı cihazlarınızı götürdüğünüz zaman arıza tespiti için herhangi bir ücret talep etmezler. Ama evinize arıza tespiti için yetkili servis elemanları geldiği zaman sizden servis ücreti talep etmektedir. Peki Arçelik servis ücreti 2022 ne kadar? Bunu şu şekilde cevap verebiliriz.

Arçelik yetkili servislerini aldığınız zaman evinize arıza tespiti için  gelen servis elemanları sizlerden 50 TL ile 100 TL arasında bir ücret talep ediyorlar. Bu ücret karşılığında arızanın tespit ediliyor ve eğer evinizde yapılacak bir arıza ise servis elemanları evde tamiri gerçekleştiriyorlar. Fakat evde tamir edilemiyor ise ürünü alıp tamir etmek için kendi çalışma alanlarına götürüyorlar. Şunu da belirtelim eğer bozulan ya da arıza veren cihazlarınızın garantisi devam ediyorsa size gelen servis elemanları bir ücret talep etmezler. Garanti kapsamına giren arızalardan ücret talep edilmiyor.

Arçelik servis nereden bulurum?

Evde kullandığınız küçük ev aletleri, beyaz eşyalar ya da telefon, TV, bilgisayar gibi elektronik eşyalarınız bozulduğu zaman Arçelik servis nereden bulurum sorusu aklınıza gelir. Bu gibi durumlarda Arçelik markasına ait olan resmi internet sitesine girdiğiniz zaman ‘ Yetkili Servis’ formunda yer alan il ve ilçe bilgilerinizi doğru bir şekilde doldurduğunuz zaman size en yakın Arçelik yetkili servisinin nereden olduğunu ve iletişim numarasına ulaşabilirsiniz. Hatta yetkili servisin konumuna kadar sizlere bilgi veriliyor bu sistem sayesinde.

Arçelik servisini  nerede olduğunu öğrenmenin başka bir alternatif yolu ise Arçelik müşteri hizmetleri numarasını arayarak size en yakın yetkili bayiyi öğrenebilirsiniz. Adres ve iletişim bilgilerine ulaştığınız servisi arayarak yardım isteyebilirsiniz.

Arçelik servisi kampanyası var mı?

Arçelikmarka ürün alacağınız zaman firma ara sıra kampanya yapıyor. Hal böyle olunca Arçelik ürünü kullanan müşteriler de Arçelik servisi kampanyası  var mı konusunu merak ediyorlar. Fakat Arçelik teknik servis konusunda her hangi bir kampanya yapmıyor. Yukarıda da belirttiğimiz gibi zaman zaman ürün satışlarında çok güzel kampanyalar sunmaktadır.

Beyaz eşya servis ücreti yasal mı?

Beyaz eşyalarınız arıza yaptığı zaman  aklınıza ilk gelen yetkili servis elemanları oluyor. Ama servis elemanları evinize arıza tespiti yapmak için geldikleri zaman sizden bir miktar para talep ediyorlar. Fakat bazı insanlar bunun gereksiz olduğunu yasal olmadığını düşünüyorlar. Bu durumda da akıllara Beyaz eşya servis ücreti yasal mı konusu takılıyor.

Beyaz eşya servislerinden yardım istediğiniz zaman evinize bakım, tamir, arıza tespit etmek için geliyor ve ürününüz tamirini yapmasalar bile sizden para alıyor ve bu para tamamen yasal. Şöyle düşünün siz yetkili servise çok uzak bir bölgede oturuyorsunuz ve servisi eve çağırıyorsunuz o mesafeyi aracı ile geliyor ve bir yol ücreti çıkıyor. İşte yetkili servisler bundan dolayı sizlerden ücret talep ediyor. Sonuçta evinize gelmek için bir çaba sarf ediyor ve emek veriyorlar bundan dolayı da teknik servislerin aldığı bu ücret tamamen yasal ve onları  hakkıdır.

Kaynak: https://arcelikservisi-izmir.com