Mayo, bikini, mayokiniden sonra tankini modelleri de pek çok kadın tarafından tercih edilmektedir. Bu modellerin tercih edilme sebebi öncelikle toparlayıcı özellikleri olmasıdır. Özellikle v yaka olan tankini modelleri ağırlıklı olarak üretilmektedir. Ayrıca hamile kadınlar tarafından da tankini modelleri üretilmiştir. Büyük bedene sahip olan kadınlar için de üretilmiş olan modeller bulunmaktadır.

Hamileler için yeşil, kırmızı gibi renk tonlarından volanlı ürünler üretilmiştir. İnce ya da kalın askılı modellerin yanı sıra straplez tankini modelleri de bulunmaktadır. Modellerin genel olarak kalça ve basen bölgelerini kapattığı görülmektedir. Slipli modellerin yanı sıra şortlu tankini modelleri de satışa sunulmuştur.

Tankini Fiyatları

Pierre Cardin tarafından balenli, ipli, aksesuarlı, kruvaze detaylı gibi çok fazla model üretilmiştir. Ürün özelliklreine ve modeller göre fiyatlar da değişiklik göstermektedir. https://www.tutishop.com.tr/bayan-tankini bağlantısı üzerinden ürünleri inceleyebilirsiniz. Her yaştan ve her tarzdan kadına hitap eden bu modeller ile yaza hazırlıklı girin. Bağlantıya tıklayarak hemen siparişinizi verin!