Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından kaçakçılara yönelik yapılan operasyonda, 23 bin 500 litre kaçak akaryakıt ile birlikte 5 bin pakete yakın bandrolsüz sigara ele geçirildi.

Edinilen bilgilere göre, jandarma ekipleri tarafından kaçak sigara ve kaçak akaryakıt taşıyan araçlara yönelik kentin muhtelif noktalarında operasyon gerçekleştirildi. Ekipler tarafından yapılan rutin yol kontrolleri sırasında durdurulan bir araçta yapılan aramalarda 4 bin 590 paket kaçak sigara ele geçirildi. Operasyonda 3 kişi gözaltına alınırken, şüphelilerin işlemelerin ardından çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldıkları öğrenildi.

Öte yandan, yine jandarma ekiplerince yapılan bir yol kontrolünde, bir çekiciye bağlı yarı römork tanker içerisinde 23 bin 500 litre kaçak akaryakıt ele geçirildi. Kaçak akaryakıt ile ilgili oldukları belirtilen 3 kişinin gözaltına alındıkları ve sevk edildikleri mahkeme tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldıkları bildirildi.