Ağrı’da, 100. Yıl Gençlik Kolları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Erhan Kaya’nın evine ses bomba saldırı düzenlendi.

Edinilen bilgiye göre, 100. Yıl Mahallesi’ndeki 100. Yıl Gençlik Kolları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Erhan Kaya’nın evine saat 20.30 sıralarında etkisi çivilerle arttırılmış ses bombası atıldı. Patlamayla birlikte evde hasar meydana gelirken, bölgeye gelen polis ekipleri de inceleme yaparak saldırgan veya saldırganların yakalanması için çalışma başlattı.

Daha önce dernek binalarına ve mahallelerindeki birçok eve ses bombalı saldırı olduğunu ifade eden Dernek Başkanı Erhan Kaya, “2-3 yıldır mahallemizin sürekli belli noktalarına molotofkokteyli ve ses bombası atılıyor. Bu ses bombalarından 2 tanesi bize atıldı. Bu atılan ses bombalarından bir tanesi dernek binamıza bir tanesi de bu gece evimize atıldı. Bu ses bombalarından sıçrayan parçalar bana denk gelebilirdi, annem ve kardeşlerime denk gelebilirdi. Bu olayla ilgili şüphelendiğim hiçbir kimse yoktur. Dernek dışında, derneğimizle hiçbir alakası olmayan insanların evlerine ses bombaları atıldı, araçları yakıldı. Ayrıca mahallemizde sürekli polislerin devriye gezmelerini istiyoruz. Mahallemizde yazdan beri sürekli hırsızlık olayları oluyor. Her kesime bu saldırılar yapılıyor” dedi.