Bitlis’in Ahlat ilçesi Kale Mahallesinde ikamet eden Medeni Bildirici’nin 17 yaşındaki oğlu Hüseyin Can Bildirici, 5 gündür tüm aramalara rağmen bulunamadı.

Ahlat'ta 5 gün önce evden ayrıldıktan sonra kayıplara karışan Hüseyin Can Bildirici’nin ailesi adeta perişan oldu. Tüm aramalara rağmen oğlunu bulamadığını anlatan Medeni Bildirici, 10 Kasım'da evden ayrıldıktan sonra kayıplara karışan 17 yaşındaki çocuğundan haber alamadıkları ve bundan dolayı da endişe duyduklarını söyledi.

Baba Bildirici, kayıp oğlu Hüseyin Can Bildirici’nin eve dönmemesi üzerine, Ahlat Emniyet Müdürlüğü'ne giderek kayıp başvurusunda bulunduğunu ifade etti. Bildirici, ”Bugün ile birlikte 5 gündür kayıp olan oğlumdan haber alamıyoruz. Oğlumu gören duyarlı vatandaşlardan yardım bekliyoruz. Ahlat İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma Komutanlığımız da gerekli hassasiyeti göstererek arama çalışmalarını başlattılar. Bu durumdan aile olarak oldukça üzgünüz. Duyarlı vatandaşlardan yardım bekliyoruz. Kendisini gören ve nerede olduğunu bilen varsa insanlık namına 0545 954 59 14 ve 0535 989 92 58 numaralardan bize ulaşmalarını bekliyoruz” dedi.

Öte yandan, Hüseyin Can Bildirici'nin kaybolduğunu duyanlar Bildirici ailesini bir an yalnız bırakmayarak destek olmaya çalışıyor.