Ak Parti Bakırköy Belediye Başkan Adayı Mehmet Emin Ertekin'in tanıtım afişleri, gece yarısı kimliği belirsiz kişilerce yırtıldı. Ertekin, olayın failleri ile ilgili suç duyurusunda bulundu.

Bakırköy Ak Parti Belediye Başkan Adayı Mehmet Emin Ertekin'in fotoğrafının bulunduğu tanıtım afişleri, gece yarısı kimliği belirsiz kişilerin saldırısına uğradı. Afiş ve pankartları yırtan zanlılar, Ertekin fotoğraflarının boyunlarını kesip gözlerini oydu. Polis ekiplerinin takibi sonucu yakalanan zanlıların Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül'ün oğlu Ömer Sarıgül'ün yanında çalıştığı iddia edildi.

Yaşananlarla ilgili suç duyurusunda bulunan AK Parti Bakırköy Belediye Başkan Adayı Mehmet Ertekin, "Siyasi hayatım boyunca birçok seçim geçirdim tüm seçimlerde bütün adaylar centilmence yarışır ve projelerini anlatırlar. Böyle şeyi bugüne kadar ne yaşadım nede gördüm. Hem şahsıma hem de Büyükşehir Belediye Başkanımızı tanıtıcı afişlerimize yönelik bu uygulama ve saldırıları nefretle kınıyorum. Bu nedenle bu tip olayların devam etmemesi için failler ile ilgili Bakırköy savcılığına suç duyurusunda bulundum. Olay son derece üzücü ve düşündürücüdür" dedi.