AK Parti Bursa Milletvekili Tülin Erkal Kara, partisinin grup toplantısına giderken kaza yaptı. 112 ekipleri tarafından hastaneye götürülen Kara’nın kazayı ufak sıyrıklarla atlattığı öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, olay, İnegöl Bozüyük yolu Oylat yakınlarında meydana geldi. 34 TK 1969 plakalı otomobiliyle partisinin Ankara’daki grup toplantısına katılmak için yola çıkan Kara'nın önüne köpek çıktı. Köpeğe çarpmamak için aracının direksiyonunu kıran Kara, refüje çarptı. Yoldan geçenlerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen 112 ekipleri Kara’yı, İnegöl'deki özel bir hastaneye götürdü. Tülin Erkan Kara’nın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, kontrol amaçlı hastanede tutulduğu belirtildi.

Kaza haberini alan AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin ve İnegöl İlçe Başkanı Bülent Temelli, hastaneye gelerek, Erkal’ı ziyaret etti. Ziyaretin sonunda Erkal’ın sağlık durumu ile ilgili açıklama yapan Hüseyin Şahin, “Havalar güzel olunca sabah saatlerin yola çıkıyoruz. Benden 20 dakika önce çıkmıştı. Sağlık durumundan herhangi bir sıkıntı yok. Grup başkanımıza kazayı bildirdik. Allah ailesine bağışlamış, daha büyük kazalardan korusun. Memleketimize daha büyük hizmetleri olacaktır” dedi.