Vücudumuza giren çeşitli besinlerin ne yazık ki sağlıksız ortamlarda yetiştirilmesinden dolayı, genel olarak basen, göbek, göğüs, kol kısımlarında kilo alıyor ve bunlar ile mücadele etmek zorunda kalıyoruz. Zayıflamak için doğru yolları bilirseniz eğer, sizin için kilo vermek sorun olmaktan çıkacaktır. Türkiye'de özellikle son aylarda popüler olan Teff Tohumlu Çay ile artık sizinde zayıflamanız kaçınılmaz olacaktır. Teff tohumu ile ilgili olarak, ilk başta belirtelim ki topraktan çıkan bir mahsuldür. Hiç bir işlem görmemiş olması ve meyveler ile harmanlanarak Teff Tohumlu çay haline gelmiş olması nedeni ile rahatlıkla tüketebiliyor ve Teff tohumu içerisinde bulunan tüm besinleri de alabiliyorsunuz.

Teff Çayı İle Zayıflamak

Teff tohumunun normal şekilde yemeklerde, ekmek yapımında kullanıldığını da öncelikli olarak belirtelim. Bugün Afrika da her ne kadar açlık sorunu varsa, Etiyopya'da bu gibi sorunların bulunmamasının nedenlerinden biridir teff tahılı. Etiyopya'nın kuzey kesimlerinde yılda sadece bir kere çıkan Teff mahsulü, tam olarak bir tahıldır. İçerisinde bulunan meyveler ile birlikte, Teff Tohumlu Çay olarak uygun bir şekilde bize gelmektedir.

Teff Tohumlu Çay Nasıl İçilir

Protein, kalsiyum ve lif kaynağı deposu olmasından dolayı, yemeklerden 10-15 dakika kadar önce bir bardak içilmesi tokluk hissini arttıracaktır. Bu sayede daha az yemek yemiş olacak ve daha sağlıklı olacaksınız. Çünkü çay sayesinde bedenin ihtiyaçlarını da karşılamış olacaksınız. İhtiyacınız olan proteini, kalsiyumu ve lif kaynağını tek başına karşılıyor olması, tüketenlerin yani tahıl olarak da yiyenlerin, daha sağlıklı olmalarını sağlıyor. Çay haline gelmesi ise Teff tohumunun öncelikle işlenerek un olması ve sonrasında içerisine eklenen Bamya çiçeği, Biberiye, Funda, Yeşil kahve, Sandalos sakızı, Kitre, Zamkı, Tarçın, Mate yaprağı, Kuşburnu, Yeşilçay, Kuinoa Tohumu, Chia Tohumu, Barut ağacı kabuğu, Aspir tohumu, Lepidyum,Mac, Kiraz meyve sapı, Limon otu, Açai gibi egzotik kırmızı meyvelerin de eklenmesi ile birlikte Teff Tohumlu Çay kıvamına gelmektedir.

İdeal Kilo İçin Teff Çayı Kullanın

Ünlüler tarafından oldukça yoğun olarak kullanılıyor olması ve tabii ki böylelikle formlarını da korudukları için, bizde instagram üzerinden yaptığımız incelemeler ile kimlerin kullandığını listeledik.

  • Seren Serengil
  • İvana Sert
  • Deniz Akkaya
  • Gonca Vuslateri
  • Seda Sayan
  • Hande Yener
  • Seda Akgül
  • Seren Serengil
  • Yasemin Sakallıoğlu
  • Ebru Yaşar
  • Nurgül Yeşilçay

Yukarıda ki ünlüler tarafından kullanılan ve ayrıca #teffcayi - #tefftohumlucay - # teffslimlife - #tefftohumucayi gibi hashtagler üzerinden sizde kullananları bulabilirsiniz. Hatta bununla da kalmayıp, Teff Tohumlu Çay kullananların almış oldukları etkileri de öğrenebilir ve sizde kullanmaya başlayarak, daha hızlı ve kolay bir şekilde tüm kilolarınızdan en kolay şekilde kurtulabilirsiniz.

Teff Tohumlu Çay Satış Sitesi ?

Teff çayı hem eczanelerde ve hemde internet üzerinden de satılıyor. Türkiye'de tek resmi sitesi olan https://www.tefftohumlucay.com.tr/ adresine girerek, hem Teff tohumlu çay hakkında daha fazla bilgi alabilir ve hemde kalsiyum, protein, lif kaynağı ürünü alarak, kullanmaya başlayarak, zayıflamanın keyfini yaşayabilirsiniz.