Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nde sabah saatlerinde bir otomobi ile tankere çarpan alkollü sürücü ortalığı birbirine kattı. Sağlık ekiplerine direnen sürücü, hem polise hem basın mensuplarına zor anlar yaşattı. Bir ara İHA Kameramanına saldıran sürücü, zorla ambulansa bindirilerek hastaneye götürüldü.

TEM otoyolu Fatih Sultan Mehmet Köprüsü çıkışında sabah saat 05.30 sıralarında alkollü bir sürücünün kullandığı 34 AV 1084 plakalı otomobil, önce tankere sonra da bir otomobile çarptı. Kafasından yaralanan sürücü olay yerine gelen sağlık ekiplerine direnerek hastaneye gitmek istemedi. Ayakta güçlükle duran sürücü, otomobili göstererek, “ Ne oldu bu arabaya kim çarptı” dedi. Yanında bulunan arkadaşı da vuran aracın kaçtığını söyledi. Uzun bir süre ekiplere direnen sürücü, daha sonra basın mensuplarını kovalamaya başladı. Birara gözden kaybolan sürücü İHA kameramanına da yumruk attı. Sürücünün bu saldırısından sonra çevredeki vatandaşlar tarafından güçlükle kontrol edilen sürücü, zorla sedyeye taşındı. Hafif yaralı sürücü daha sonra hastaneye gönderildi.

Olayı gören bir vatandaş, “Çok süratlıydı. İnsanlık namına durduk yardım ettik. Ama hastaneye gitmiyor. Sağa sola küfrediyor” dedi.

Kaza nedeniyle Tem otoyolunun trafiği de felç oldu. Otoyol, araçların olay yerinden kaldırılmasından sonra normal seyrine döndü.