Kocaeli'nin İzmit Kandıra yolunda alkollü ve ehliyetsiz sürücünün kullandığı araç kontrolden çıktıktan sonra tarlaya uçarak takla attı. Kazada araç sürücüsü ve yanındaki arkadaşı şans eseri hafif yaralandı.

İzmit Kandıra yolunda alkollü ve ehliyetsiz sürücünün kullandığı otomobilin kontrolden çıkarak tarlaya uçması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hafif yaralandı. Alınan bilgiye göre Salim D. idaresindeki 34 PZV 89 plakalı otomobil, Kandıra yolu Çayırköy mevkinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak yolun kenarındaki tarlaya uçtuktan sonra takla attı. Kazada otomobil içindeki sürücü Salim D. ve yanındaki arkadaşı kendi imkanları ile araçtan çıkarak yardım istedi.

172 promil alkollü çıktı

Çevrede bulunan köy sakinlerinin haber vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri şans eseri hafif yaralan Salim D.’yi ambulansla Kocaeli Devlet Hastanesi’ne götürdü. Yanındaki arkadaşının tedavisi ise olay yerinde ayakta yapıldı. Olay yerine gelen İzmit İlçe Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler çevrede güvenlik önlemleri aldı. Yapılan kontrollerde araç sürücüsü Salim D.’nin 172 promil alkollü olduğu ve daha önce de alkollü olarak araç kullanmaktan dolayı ceza aldığı ve ehliyetinin de bulunmadığı öğrenildi.