Bursa'nın İnegöl ilçesinde, kiraladıkları özel otomobille polisten kaçmak isterken kıskıvrak yakalanan 4 hırsızlık zanlısı tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, hırsızlara suçüstü yapmak isteyen İnegöl Emniyet Müdürlüğ ekipleri, İnegöl’de 10 ayrı ev ve işyerinden hırsızlık yaptıkları tespit edilen A.G, F.D. ile Y.D. isimli şahısların içerisinde bulunduğu kiralık özel otomobili takip etmeye başladı. Daha önce de hırsızlık yaptıkları gerekçesiyle aranan zanlılar, polisin nefes kesen takibi sırasında, araçlarını bırakarak, yaya olarak kaçtı. Zanlıların girdikleri evlerden çaldıkları tahmin edilen altınlar, terk ettikleri aracın çevresinde araziye atılmış olarak bulundu.

Şehir merkezinin yanı sıra İnegöl Mesudiye Mahallesi, Alanyurt Afetevleri ve yakın köylerde girdikleri evlerden çeşitli eşya ve ziynet eşyası çaldıkları bildirilen üç kişi, kısa sürede ara sokakta kıstırılıp gözaltına alındı. Kaçmaya çalışan A.G, F.D. ile Y.D.’nin yanı sıra olayla ilgili E.Ö. isimli bir kişi daha yakalandı.

Emniyetteki sorguları tamamlanan 4 kişi adliyeye sevk edildi. Şahıslar, çıkarıldıkları mahkemece 10 ayrı hırsızlık suçundan tutuklandı.