Ankara İl Jandarma Komutanlığına bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri denetiminde yapılan aramalarda toplam 3 kilo 600 gram Kubar Esrar maddesi ile 400 karton kaçak sigara ele geçirildi.

Ankara İl Jandarma Komutanlığına bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri ile Gölbaşı İlçe Jandarma Komutanlığı Asayiş ekipleri Ankara-Konya Karayolunun 54’üncü kilometresi Bezirhane Mahallesi mevkiinde Ankara iline gelen araçlarda yol kontrol ve arama yaptı.

‘Cesur’ adlı detektör Narkotik Köpeğinin de katıldığı arama faaliyeti sırasında Ankara iline Siirt ilinden gelen yolcu otobüsünde M.B (22)’ nın valizinde 3 kilo 300 gram Kubar Esrar Maddesi, Şanlıurfa ilinden gelen bir yolcu otobüsünde M.F.B(21) ‘nin valizinde 300 gram Kubar Esrar maddesi ile Batman ilinden gelen yolcu otobüsünde V.A (18)’nın valizlerinde 400 Karton Gümrük Kaçağı sigara ele geçirdi.

Yapılan aramalarda ele geçirilen toplam 3 kilo 600 gram Kubar Esrar Maddesi ile 400 Karton Gümrük Kaçağı sigaraya el konularak Esrar ve Sigaraları taşıdıkları tespit edilen 3 Şüpheli adli makamlara sevk edildi.