MHP Genel Merkezi karşısında meydana gelen gasp olayında, iki araçta bulunan toplam 613 bin liranın 250 bin lirası çalındı.
Olay, saat 17.00 sıralarında Çankaya Cevizlidere Mahallesi’nde MHP Genel Merkezi karşısındaki alanda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Soner Ö. ve Ergin Ç. bir bankadan çektikleri toplam 613 bin lirayı 06 KRB 14 ve 34 PF 9195 plakalı iki ayrı otomobile alarak yola çıktı. İki otomobil de MHP Genel Merkezi karşındaki alana geldiklerinde durdu. Arkadaki 34 PF 9295 plakalı otomobilde bulunan Soner Ö., öndeki Ergin Ç.’nin kullandığı 06 KRB 14 plakalı otomobilden bir şey almak için indiği sırada araçta bıraktığı 250 bin lira kimliği henüz belirlenemeyen şahıslar tarafından gasp edildi. Durumu fark eden Soner Ö. ve Ergin Ç., hırsızların arkasından silahla ateş etmelerine rağmen 250 liranın çalınmasına engel olamadı.
Olay sonrası bölgeye çok sayıda polis sevk edildi. Bölge gelen polis ekipleri, olayın yaşandığı alana emniyet şeridi çekerek, olayın mağdurlarından bilgi aldı. Alınan eşkal bilgilerinin ardından polis ekipleri, 250 lirayı gasp eden şahısların yakalanması için çalışma başlattı.
(İHA)