Bursa’da Orhangazi İznik Karayolu üzerinde 10 kişinin yaralanması ile sonuçlanan trafik kazasından dram çıktı. Yaralı annesinin karnındaki bebek, doğması planlanan günde hayatını kaybetti

Orhangazi İznik Karayolu’nda dün meydana gelen trafik kazası arkasında bir dram bıraktı. Edinilen bilgilere göre, bayramın üçüncü günü Orhangazi’ye bağlı Çakırlı Beldesi yakınlarında meydana gelen trafik kazasında iki otomobil çarpıştı. Bursa’da ikamet eden Ümit ve Melike Yıldırım yakınlarıyla bayramlaşmak üzere 16 BSZ 28 otomobil ile Orhangazi’den İznik istikametine giderken, karşı yönden gelen Serkan Bulut yönetimindeki içerisinde 8 kişinin bulunduğu 16 AG 812 plakalı otomobil ile kafa kafaya çarpıştı. Kaza sonrasında otomobillerde bulunan toplam 10 kişi yaralandı.

DOĞACAĞI GÜN ÖLDÜ

Kazada eşi Ümit Yıldırım ile birlikte yaralanan Melike Yıldırım 112 ekipleri tarafından Gemlik Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Hamile olan yaralı anne buradaki ilk müdahalenin ardından yakınları tarafından alınarak, başka bir hastaneye götürüldü. Bugün ise, Yıldırım ailesinden yürek burkan acı haber geldi. Melike Yıldırım’ın karnındaki 9 aylık bebek doğumu planlanan günde yaşamını yitirdi. Acı haber Yıldırım ailesinde büyük hüzne neden oldu. Ümit ve Melike Yıldırım çiftinin 2012 yılında evlendiği ve doğacağı gün yaşamını yitiren bebeklerinin kız olacağı öğrenildi.