Afyonkarahisar’da öğretmen olan karı-koca arasında bıçaklı kavga yaşandı. Annesinin bıçaklandığı gören 16 yaşındaki çocuk da babasını bıçaklayınca olayda 2’si ağır, 3 kişi yaralandı.
Edinilen bilgilere göre olay, Kocatepe Mahallesi, 523. Sokak, 24 numaralı binanın 2. katında meydana geldi. Sabah erken saatlerde yaşanan olay iddialara göre şöyle oldu:
Kentteki bir devlet okulunda öğretmen olarak görev yaptığı belirtilen K.Ö., isimli şahıs, yine aynı okulda öğretmen olarak çalışan eşi Z.Ö. ile henüz belirlenemeyen bir nedenden ötürü tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu mutfakta bulunan ekmek bıçağını alan K.Ö., eşini bıçakladı. Bu sırada ailenin 13 yaşındaki oğlu O.Ö., annesinin bıçaklandığını görünce eline geçirdiği bıçakla o da babasını bıçakladı.

KARI KOCANIN DURUMLARI AĞIR
Olayın ardından komşuların haber vermesi ile bölgeye çok sayıda 112 Acil Servis ambulansı sevk edildi. Ağır yaralanan öğretmen çift, ambulanslar ile Afyonkarahisar Devlet Hastanesi ile Afyon Kocatepe Üniversitesi hastanelerine kaldırıldı. Olayda 13 yaşındaki O.Ö.’nün de anne ile babası arasında yaşanan arbedede bıçakla hafif şekilde yaralandığı öne sürüldü. Hastaneye kaldırılan eşlerin durumunun ağır olduğu ifade edilirken, küçük çocuğun ise durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Öte yandan, çevre sakinlerinden alınan bilgiler yaşanan aile cinnetinin nedeninin evin tek çocuğu olan O.Ö.’nün derslerindeki ve girdiği sınavlardaki başarısızlıklar olduğu iddia edildi.

POLİS, OLAYLA İLGİLİ HER İHTİMALİ DEĞERLENDİRİYOR
Polisin başlattığı geniş çaplı soruşturma sürerken, olayın iddia edilenin aksine farklı bir boyutta gelişme ihtimali üzerinde de duruluyor. Babasını bıçakladığı iddia edilen çocuğun kavga sırasında arada kalmış olabileceği de değerlendiriliyor.
(İHA)