Adana'da kalp hastası olan annesini görmek için cezaevinden kaçtığı gün polis tarafından yakalanan hükümlü, cezaevine gönderilirken gözyaşlarına boğuldu.

Edinilen bilgiye göre olay, merkez Seyhan ilçesine bağlı Yeşiloba Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, fuhşa yer temin etmek ve fuhşa teşvik suçundan 5 yıl 9 ay hapis cezası alan Tekin Ü. (37), Kürkçüler Açık Cezaevi'nde cezasını çekmeye başladı. Tekin Ü. annesi Şeküre Ü. kalpten rahatsız olduğu için hapishane yönetiminin izniyle annesini görmeye çıktı. Ancak bir daha cezaevine dönmedi. Bunun üzerine cezaevi yönetimi de polise haber verdi. Polis hemen Tekin Ü.'nün annesinin evine baskın düzenlerken, evde yakalanan Tekin Ü. emniyete götürüldü. Tekin Ü.'nün annesi hasta olduğu için cezaevine dönmek istemediğini, onu yalnız bırakamadığını söylediği öğrenildi.

Tekin Ü. işlemlerinin ardından cezaevine tekrar gönderildi. Tekin Ü. emniyetten cezaevine gönderilirken, hasta olan annesini görmek için kaçtığını söyleyerek, "Pişmanım, annem kalp hastası onu görmek için kaçtım. Çok pişman oldum" diye gözyaşlarına boğuldu.