İstanbul Küçükçekmece’de bulunan Neslim Güngen Klinik bugün hastalarına hizmet vermeye başladı. Klinik, fonksiyonel ve estetik sağlık uygulamalarında yerel ve uluslararası pazarda lider bir sağlık hizmeti sağlayıcısı olmayı hedefliyor.

NESLİM GÜNGEN KLİNİK HAKKINDA

Neslim Güngen Güzellik Merkezi ve Cosmones Medikal’in sahibi ünlü iş kadını Neslim Güngen’in kurucusu olduğu Neslim Güngen Klinik, 2022 yılının başında ziyaretçilerini ağırlamaya başladı. Operasyonlar için günlük vaka odalarının yanı sıra anlaşmalı hastanelerde rinoplasti, karın germe, obezite cerrahisi gibi sağlık hizmetleri de sunmaktadır.

Neslim Güngen bünyesindeki 5 katlı ve 2000 metrekarelik bir binanın 2.katında hastalarını ağırlayan klinik; kalite, güvenirlik ve deneyimlerini geliştirmek için en son teknolojiler ile donatılmış ve çeşitli  tedavi seçenekleri sunmaktadır:

  • Saç Ekimi
  • Ağız ve Diş Sağlığı
  • Medikal Estetik
  • Lazer Epilasyon
  • Botoks ve Dolgu
  • Estetik Cerrahi
  • Obezite Cerrahisi
  • Destekleyici Tedaviler

Kapsamlı bir ayakta tedavi merkezi olarak Neslim Güngen Klinik, en son araştırmalar ve son teknolojiler ile desteklenen bir tedavi-bakım hizmeti üstlenmektedir. Hasta memnuniyetine odaklanan kalite ve güven prensibi ile uluslararası platformda örnek olmayı hedeflemektedir.

Türkiye’de Sağlık Turizmi

Özellikle saç ekimi ve diş tedavileri, Türkiye’nin sağlık turizminde lider ülkelerden biri olmasını sağlamıştır. Bu gerçeğe rağmen, mevcut tedavi alternatifleri hakkında sınırlı bir bilgi vardır. Ayrıca, Avrupa ülkelerinde bu tarz tedavilerin maliyeti oldukça yüksek olabilmektedir.

Türkiye, sağladığı sağlık turizmi olanağı ile saç ekimi ve diş tedavilerinin daha erişilebilir hale gelmesinde öncü bir rol oynamaktadır. Ancak, güvenli bir klinik bulmak burada oldukça önemlidir. Neslim Güngen Klinik, Avrupa ve Orta Doğulu hastalar başta olmak üzere dünyanın dört bir yanından hastalar için Türkiye’yi sağlık turizminde lider konumuna getirmeyi amaçlamaktadır.

Kliniğin kurucusu Neslim Güngen; “Misyonumuz, hem yerli hem de yabancı hastalar için sağlık hizmetlerinin kalitesini iyileştirmektir. Sağlık hizmetlerinde kaliteyi arttırmak ve maliyetleri en etkili şekilde yöneterek yenilikler için güçlü teşviklere sahip bir model ile hareket ediyoruz”.

Ön görüşme ve randevu için 0850 308 00 08 ’den iletişime geçebilirsiniz.