Gaziantep’te plakaları belirlenemeyen otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazası cinayetle son buldu.
Edinilen bilgiye göre, olay, dün gece saat 03.00 sıralarında Güneş Mahallesinde yaşandı. Bir yerde boya işi yapmaya giden inşaat boyacısı Sinan K.’nin (21) kullandığı motosiklet, sürücüsü ve plakası belirlenemeyen otomobille çarpıştı. Kazada, motosikletin üstünde bulunan boya kutusunun açıldığı ve bir kısım boyanın otomobilin arka tamponuna sıçradığı iddia edildi. Yaşanan olay sonrası iki sürücü arasında “otomobilin tamponuna boya döküldü” gerekçesiyle tartışma yaşandı. Yaşanan tartışmada silahını çeken otomobil sürücüsü, Sinan K.’ye ateş açtı. Vücuduna isabet eden iki kurşunla yaralanan şahıs, kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
Polisler, olay yerinden kaçan zanlıyı yakalamak için çalışma başlatırken ceset, Gaziantep Adli Tıp Morgu’ndaki otopsinin ardından yakınlarına teslim edildi.
Öte yandan, Sinan K.’nin, otomobil sürücüsünün silahla kendisine ateş etmesi nedeniyle motosikletine binip evine kaçtığı ve yaralandığını fark etmediği, evine ulaştığında vurulduğunu anlayıp yere yığıldığı ve komşuları tarafından hastaneye kaldırıldığı iddia edildi.
(İHA)