Bursa’nın İnegöl ilçesinde, arkadaşlarının askere gitmek için düzenlediği veda gecesinde dereye düşerek kaybolan gencin cesedi bulundu. Acı haberle yıkılan baba gözyaşlarına boğuldu.

Edinilen bilgiye göre, 20 yaşındaki Selman Ç., aynı yaştaki Oğuzalp Ç. ve 15 gün sonra Bilecik’in Söğüt ilçesindeki Jandarma Ulaştırma Eğitim Taburu Komutanlığı'na vatani görevini yapmak üzere gidecek olan Mehmet Ö. ile Bedre deresi kenarına gitti. Araçlarından inerek bir süre sohbet eden gençlerden Mehmet Ö., hacet gidermek için arkadaşlarının yanından ayrılıp dere kenarına indi. Bu sırada taşa takılan genç, dengesini kaybederek, şiddetli yağmur sebebiyle su seviyesi yükselen dereye düştü. Arkadaşlarının suya düştüğünü gören gençler hemen yardıma koştu. Ancak akıntıya kapılan genç gözden kayboldu.

Arkadaşlarının durumu jandarmaya bildirmesi üzerine ekipler alarma geçti. Bursa’dan ilçeye giden AFAD ekipleri, gece boyu genci aradı. Arama çalışmaları için sabah saatlerinde olay yerine gelen Yalova deniz polisi su altı ekibi, Mehmet Ö.’nün cesedini düştüğü yerden yaklaşık 500 metre ileride buldu.

Arama çalışmalarını umutla takip eden baba Güven Ö., acı haberle yıkıldı. Oğlunu teşhis eden baba Güven Ö., gözyaşlarına boğuldu.