Avcılar’da gürültü nedeniyle çıkan tartışmanın ardından pompalı tüfek kullanılması sonucu, 2 kişi öldü, 1 kişi yaralandı. Olayda komşularını vuran zanlı, olay yerine istenen Özel Harekat ekipleri tarafından alındı.

Olay Denizköşkler Mahallesi Levent Sokak 1 numaralı apartmanın 4’ncü katında saat 00.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, yüksek sesle müzik dinleyen E.T isimli şahsın kapısına gelen komşuları yüksek sesten rahatsız olduklarını dile getirdiler. Ancak bu uyarının ardından tartışma çıktı. Tartışma sırasına E.T isimli şahıs evdeki pompalı tüfeğini alarak komşularına ateş açmaya başladı. Olayda Suadet Doğan, oğlu Anıl Doğan ve Kadir Karaca kurşunların hedefi oldu. Olayın polise bildirilmesinden sonra apartmana gelen ekipler, apartmanın koridorunda yatan yaralılarla karşılaştı. Bunun üzerine 112 Hızır Acil ekiplerinden ambulans istendi. Olay yerine kısa sürede gelen ambulanslar, Anıl Doğan ve Kadir Karaca’yı alarak hastaneye götürdü. Diğer şahıs Suadet Karaca’nın ise olay yerinde hayatını kaybettiği anlaşıldı. Bakırköy Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Anıl Doğan’ın da yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı belirtildi.

Öte yandan, olaya karışan silahlı şahsın evinde olduğunun anlaşılması üzerine polis, çevrede geniş çaplı güvenlik önlemi aldı. Zanlının silahlı olması üzerine Özel Harekat ekiplerinden de ekip istendi. Olay yerine gelen Özel Harekat ekipleri ise kısa sürede hazırlanarak binaya girdi. Ercan Telci isimli şahıs ekiplerin yaptığı operasyonla kısa sürede alındı. Şahıs ekip otosuna bindirilerek Emniyete götürüldü.

Olay yerine gelen Olay Yeri İnceleme ekipleri ise binada uzun süre inceleme yaptı. Savcının ayrılmasından ve incelemelerin tamamlanmasından sonra ise olay yerinde hayatını kaybeden Suadet Doğan’ın cenazesi Adli Tıp Morgu’na kaldırıldı. Cenaze kaldırılırken, Suadet Doğan’ın yakınları gözyaşlarını tutamadı.

Olayın şokunu yaşayan mahalle sakinleri, “Olay yüksek müzik dinlemeden dolayı yaşanan tartışmadan çıktı. Müziği yüksek sesle dinliyordu. Daha önce de aynı konudan tartışma çıkmıştı” dedi.

Polisin olayla ilgili soruşturması sürerken, Beylikdüzü’nde özel bir hastaneye kaldırılan yaralı Kadir Karaca’nın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.