Avcılar’da Şahin G. isimli bir şahıs sevgilisi iddia edilen Çiçek Mayalı’yı (40) boğazından bıçakladıktan sonra Mayalı’nın yakınlarının mahallesine bırakarak kaçtı. Kanlar içinde kalan Çiçek Mayalı yarı çıplak halde sürünerek kız kardeşinin evine giderken sokak başında hayatını kaybetti.

Olay Yeşilkent Mahallesi, Eren Sokak’ta saat 24. 00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre Şahin G. ile Çiçek Mayalı (40) yasak aşk yaşamaya başladı. İkili ailelerini bırakarak 2 yıl önce Antalya’ya yerleşti. Çiçek Mayalı ile Şahin G. 2 gün önce İstanbul’a geldi. Çiçek Mayalı Avcılar’daki kız kardeşinin yanında kalmaya başladı. Devamlı tartışma yaşayan sevgililer konuşmak için bir araya geldi. Sevgililer arasında bilinmeyen bir nedenden dolayı çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Araç içinde kavga eden ikiliden Şahin G., Mayalı’yı boğazından ve karnından bıçakladı.

YARI ÇIPLAK, KANLAR İÇİNDE SÜRÜNDÜ

Şahin G., bıçakladığı Çiçek Mayalı’yı araçla kız kardeşinin evinin bir üst sokağına bırakarak kaçtı. Kavga esnasında giysileri üzerinden çıkan Çiçek Mayalı yaralı bir şekilde kız kardeşinin evine koştu. Ablasının feryatlarını duyan genç kadın sokak başında ablasına sarılarak ambulans çağırdı. Aldığı bıçak darbelerine dayanamayan Çiçek Mayalı sağlık ekiplerinin tüm müdahalelerinde rağmen olay yerinde hayatını kaybetti.

POLİS ŞÜPHELİYİ ARIYOR

Ambulans ilk müdahaleyi yaptıktan sonra, olay yerine gelen polisler konuyla ilgili soruşturma başlattı. Olay yeri inceleme ekipleri, Çiçek Mayalı’nın cesedi üzerinde ve sokakta inceleme yaptı. Polis, şüphelinin yakınlarından aldığı bilgi doğrultusunda Şahin G.’yi her yerde aramaya başladı. Polis, zanlının Antalya’ya kaçacağı şüphesiyle çalışmalarını bu il üzerinde de yoğunlaştırdı. Polisin geniş çaplı incelemesi sürüyor.

Yasak aşk yaşayan Şahin G. 6 çocuk babası, cinayete kurban giden Çiçek Mayalı’nın ise 4 çocuk annesi olduğu öğrenildi. Öte yandan hayatını kaybeden kadının kız kardeşi röportaj yapmak isteyen basın mensuplarına tepki gösterdi.