Pendik’te inşaat malzemeleri satan bir işyerine dadanan hırsızlar iki gün üst üste aynı saatte depoya girerek yaklaşık 12 bin liralık malzeme çaldı. Soğukkanlı tavırları ile dikkat çeken hırsızlar, güvenlik kameralarına da yansıdı.
Pendik Kavakpınar’da yaşanan hırsızlık "bu kadarına da pes" dedirtti. İşyeri sahibi Abdulcabbar Bilici’nin namaza gitmesini fırsat bilen hırsızlar, inşaat malzemeleri satan dükkanı iki gün üst üste aynı saatte soydu. Yaklaşık 12 bin TL değerinde inşaat malzemesi çalan hırsızlar, güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. Son derce soğukkanlı oldukları gözlenen hırsızlar, malzemeleri taşımak için traktör kullandı.

KAMERALARA HIRSIZLARI GÖRÜNTÜLEDİ
İşyerine giren hırsızların rahat görüntüleri kameralara yansıdı. Görüntülerde 4 kişi oldukları görülen hırsızlar bir traktör ile işyerine geliyor. Birkaç manevranın ardından gözlerine kestirdikleri malzemelerin yanına yanaşan hırsızlar, traktörün kasasına malzemeleri dolduruyor. Aynı 4 kişi ertesi gün tekrar namaz vakti işyerine gelerek yine aynı malzemeleri çalıyor.

YAKALANMASINI İSTİYORUM
İki gün üst üste yaşanan hırsızlığa isyan eden işyeri sahibi Abdulcabbar Bilici, "12 bin liralık malzemelerimi çaldılar. Benim namaza gittiğimi bilen kişiler olduğunu sanıyorum. Yakalanmalarını istiyorum. Cezalar caydırıcı değil. Her sabah dükkanıma soyuldum mu korkusu ile geliyorum" dedi.
(İHA)