Adana'da bir şahıs, 1 yıldır beraber olduğunu ileri sürdüğü sevgilisini, ayrılmak isteyince sokak ortasında tokatlayıp kaçtı.

Edinilen bilgiye göre olay, merkez Seyhan ilçesine bağlı Çınarlı Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Hacer Y. (42) ile Fikret Ö. (43), 1 yıl önce tanışarak arkadaş oldu. Ancak Hacer Y., kendisini çok kıskandığı için Fikret Ö.'den ayrılmak isteyince, Fikret Ö. bunu bir türlü kabullenmeyerek ayrılmak istemedi. Bu nedenle sevgililer arasında sürekli kavga çıkarken, Hacer Y. ile Fikret Ö. dün de Çınarlı Mahallesi'nde tesadüfen karşılaştı. Fikret Ö. "Benden ayrılamazsın seni seviyorum" deyince Hacer Y. ise, "Senden ayrıldım bunu kabullen" diye karşı çıktı. Bunun üzerine sinirlenen Fikret Ö., Hacer Y.'ye tokat atıp kaçtı. Hacer Y. hemen 155'i arayarak Fikret Ö'den şikayetçi olduğunu bildirdi.

Olay yerine gelen polis Hacer Y.'yi polis merkezine getirip Fikret Ö.'yü de kısa sürede yakaladı. Hacer Y.'nin ifadesinde Fikret Ö. ile sevgili olmadığını sadece 4-5 kez "merhaba" dediğini, kendisini sevgilisi sandığını, bu nedenle rahatsız ettiğini, bugün de tokat attığını söylediği öğrenildi. Fikret Ö.'nün ise, 1 yıldır sevgili olduklarını, Hacer Y.'nin ayrılmak istediğini, kedisinin ayrılmak istemediğini, tokat atmadığını belirttiği öğrenildi.

Fikret Ö. ifadesi alındıktan sonra serbest bırakılırken, Hacer Y. ise davacı oldu.