Balıkesir’in Ayvalık ilçesine bağlı Küçükköy beldesinde meydana gelen trafik kazasında, özel araçla motosiklet çarpıştı. Kazada motosiklet sürücüsü kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken, kaza sırasında motosikletin arkasında bulunan eşi ise ağır yaralanarak Balıkesir Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Edinilen bilgiye göre, saat 23.00 sıralarında beldede çay ocağı işletmecisi olduğu öğrenilen 3 çocuk babası Ali Rıza Akar (64), eşi Nebahat Can ile çay ocağını kapattıktan sonra 10 KZ 866 plakalı motosikletle Küçükköy merkezinde bulunan evlerine gitmek istedi. Ali Rıza Akar yönetimindeki motosiklet Küçükköy istikametine giderken, Sarımsaklı’daki bir akaryakıt istasyonu önünde karşı yönden gelen Cemal Temizel (74) idaresindeki 10 BBL 30 plakalı özel araçla çarpıştı. Görgü tanıklarının ifadelerine göre, özel otomobilin, motosikleti yaklaşık 20 metre sürükleyerek durabildiği kazada, motosiklet sürücüsü Ali Rıza Akar ile motosikletin arkasında bulunan eşi Nebahat Can ağır yaralandı.

Olay yerine gelen acil yardım ambulansıyla Ayvalık Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan motosiklet sürücüsü Ali Rıza Akar, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Kazada başından ağır yaralanan Nebahat Can ise bir hasta nakil aracıyla Balıkesir Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Kaza sonrasında Küçükköy Belediye Başkanı Mesut Ergin ile CHP Küçükköy Belde Başkanı Ayvalık Devlet Hastanesi'ne giderek, hayatını kaybeden ve beldede çok sevilen Ali Rıza Akar’ın yakınlarını teselli etti. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.