Samsun'un Bafra ilçesinde alacak-verecek tartışmasında 1 kişiyi silahla yaralayan şahıs tutuklandı.

İsmet Paşa Mahallesi İshaklı Caddesi'nde meydana gelen olayda iddiaya göre, Recep Y.(50), evine seramik yaptırmak için Adem Ş.(34) ile 500 lira para karşılığında anlaştı. Aradan zaman geçmesine rağmen Adem Ş., evin seramiklerini yapmadı. Parayı isteyen Recep Y, oğlu Yasin Y.(18) ile birlikte 55 MN 948 plakalı otomobille seyir halinde iken alacaklı olduğu Adem Ş.’yi gördü. Araçlarından inen baba-oğul ile Adem Ş. arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzere Yasin Y., üzerinde bulunan ruhsatsız tabanca ile Adem Ş.’ye 5 el ateş ettikten sonra babası ile birlikte araçla olay yerinden kaçtı.

Sol bacağından ve kasığından aldığı kurşunlarla ağır yaralanan Adem Ş., kanlar içinde yere yığıldı. 112 Acil Servis ekipleri tarafından Bafra Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralı, buradan da Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.

Olay sonrası kaçan baba-oğul, polis tarafından Bakırpınar köyünde yakalanarak gözaltına alındı.

Emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edilen baba Recep Y. Denetimde Serbestlik Yasası kapsamında serbest bırakılırken, oğlu Yasin Y. ise tutuklanarak Bafra T Tipi Kapalı Cezaevi’ne gönderildi.

Yaralı Adem Ş.’nin durumunun ise iyi olduğu öğrenildi.