Batman’da bunalıma giren 23 yaşındaki genç, evlerinin bahçesinde ağaca bağladığı iple intihar etti.

Edinilen bilgiye göre olay, Fatih Mahallesi 3318 Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, yüksek okul mezunu Veysi Öner (23), gece geç saatlerde ikamet ettiği evlerinin bahçesinde bilinmeyen bir nedenle ağaca bağladığı iple intihar etti. Babasının fark ederek haber vermesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri geldi. Sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrolde öldüğü belirlenen Veysi Öner, polisler tarafından ağaçtan indirildi.

Olay yeri inceleme ekipleri olay yerinde yaptığı inceleme sonrası Öner'in cesedi, otopsi için Diyarbakır Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

İHA muhabirine olayı anlatan yapan acılı baba Süleyman Öner, ”Gece geç vakitti, eşime çay yapmasını söyledim. Sonra çay içmesi için oğluma seslendim çünkü oğlum odasında KPSS sınavları için hazırlanıyordu. Odasında o gece ders çalışıyordu, ses gelmeyince odasına baktım yoktu. Sonra bahçeye gidebileceğini düşündüm. Bahçeye gittim bir baktım canım oğlum ağaçta asılı halde buldum. O benim her şeyimdi intihar etmesi için hiçbir sorunu yoktu" dedi.