Bakırköy’de omuz atma tartışmasının ardından çıkan silahlı kavgada 1’i ağır 3 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Bakırköy Ebuzziya Caddesi üzerinde saat 18.30 sıralarında ismi henüz öğrenilemeyen bir genç ile Serhat Fırat (16) omuz atmadan dolayı tartıştı. Sözlü tartışmanın büyümesi üzerine gençler kavga etti. İsmi öğrenilemeyen saldırgan genç belindeki silahı çekerek Serhat Fırat’ı, kavgayı ayırmaya çalışan Ramazan Tosun’nu (22), Murat Çakmak’ı (21) silahıyla yaraladı. 3 kişiyi yaralayan saldırgan genç cadde de havaya ateş ederek kayıplara kaçtı. Saldırgan şahıs kaçarken işlek cadde de büyük panik yaşandı.

Çevredeki esnafın polis ve sağlık ekiplerine haber vermesi üzerine olay yerine olay mahalline çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri silahlı kavganın yaşandığı yere güvenlik şeridi çekerek delil incelemesi yaptı. Kavgada yaralanan şahıslar Bakırköy Devlet Hastanesi ve özel bir hastaneye kaldırıldı. Yaralılardan Ramazan Tosun’un durumunun ağır olduğu ve yoğun bakımda tedaviye alındığı öğrenildi.

Yaralanan Serhat Fırat’ın yakını olan Mehmet Toprak, “Yeğenim 3 kurşun almış durumda yoğun bakımda, diğer iki yaralının da devlet hastanesinde olduğunu öğrendik. Tartışma omuz çarpışmasından ufak bir sebepten çıkmış. Şahsın ateş ettiği cadde hafta sonları 5 milyon insanın geçtiği, hafta içerisinde 2 milyon insanın geçtiği iğne atsanız yere düşmeyecek bir caddedir. Bu olayı işleyen vatandaş bu caddenin içersinde silahını çekmiştir 9-10 el ateş etmiştir. Biz gerekli işlemleri Türk polisine havale ediyoruz onlar ne yapacaklarını çok daha iyi bilirler” şeklinde konuştu.

Polis ekipleri, kaçan şahsın yakalanması için çalışma başlattı.