Sakarya'nın Akyazı ilçesinde balayı tatiline çıkan ve kalp krizi sonucu hayatını kaybeden damat toprağa verildi.

Alınan bilgiye göre, Sibel Özkan Efe (32) ve Metin Efe (41) çifti, Akyazı'da balayına çıktı. Eşinin banyoda olduğu sırada bir ses duyan ve yanına giden Sibel Özkan Efe, eşini yerde hareketsiz olarak görünce sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ekipler, Metin Efe'nin hayatını kaybettiğini belirledi. Efe'nin kalp krizi sonucu öldüğü belirlendi.

Akyazı Pazar köyü camisinde ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazı sonrası Efe, gözyaşlarıyla toprağa verildi. Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan, sivil toplum kuruluşları temsilcileri çok sayıda vatandaş da cenazeye katıldı.

Akyazı İlçe Müftüsü Mehmet Şenokur her iki ailenin acılarının büyük olduğunu ifade ederek, “Ölümler bazen farklı hüzün bırakabiliyor bazen hiç beklenmedik şekilde yolculuklar tahakkuk edebiliyor, bunların her biri bizim için bir imtihandır. Bu tür acıları ancak sabredersek göğüsleyebiliriz. Her iki acılı aileye sabırlar niyaz ediyoruz hayatını kaybeden kardeşimize gani gani rahmet diliyorum" dedi.

Talihsiz olay sonrası Sibel Özkan Efe ve Metin Efe çiftinin düğün görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde mutlu oldukları gözlenen Efe çifti, davetlilerle doyasıya eğleniyor.