Bağcılar’da bir bankaya para getiren aracı soyan silahlı iki soyguncu kaçarken peşlerinden koşan güvenlik görevlisini vurdu. O anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Olay, Bağcılar Yenigün Mahallesi Bağcılar Caddesi üzerinde bulunan bir banka şubesi önünde öğle saatlerinde yaşandı. İddiaya göre, bankaya para getiren araç banka önünde durduktan sonra, görevliler içerisinde 145 bin TL bulunan poşeti alıp aşağı indi. Görevliler bankaya girecekleri sırada, yanlarına gelen silahlı iki kişi paraları alıp kaçtı. Bunun üzerine güvenlik görevlileri yaya olarak kaçan soyguncuların peşine düştü. Soyguncular kaçarken peşlerinden koşan bir güvenlik görevlisini vurdu. O anlar bir işyerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde, elinde para poşetiyle kaçan zanlının, peşinden koşan güvenlik görevlisine ateş ettiği görülüyor. Yere düşen yaralı güvenlik görevlisi ise ayağı kalkıp soyguncuların peşinde koşmaya devam ediyor. Sokakta bulunan vatandaşlar ise korku içinde kaçışmaya başlıyor. Bu sırada kaçmaya çalışan bir kadının yere düştüğü anlar da güvenlik kamerasına yansıyor.

Olay sırasında soygunculardan birinin de yaralandığı belirtildi. İki soyguncu 145 bin TL ile kayıplara karışırken, polisin aramaları sürüyor.