Ruhsatlı olmayan firmalar yapmış oldukları ilaçlamalar ile insan sağlığını tehdit edebilmekte. Üstelik böcek sorunları da çözülememekte. Batı böcek ilaçlama firması ruhsatlı ve müşteri memnuniyetine önem veren bir firma olarak uzun zamandır hizmetlerine devam ediyor. Yapılan ilaçlama uygulamaları insan sağlığını tehlikeye atmıyor. İlaçlama hizmetleri profesyonel ekip tarafından titizlikle yapılıyor. 

İstanbul Böcek İlaçlama Fiyatları

İstanbul’da böcek ilaçlama fiyatları değişkenlik göstermektedir. Bunun nedeni ise ilk olarak ilaçlama yapılacak alanın büyüklüğü belirlemektedir. Ardından hangi böcek türü ile mücadele edileceğine, böceğin yoğunluğuna bakılır. Beraberinde hangi ilacın kullanılacağı ve ilaç miktarı belirlenir. İlaçlama yönteminin de belirlenmesinin ardından ilaçlama fiyatı hesaplanır. Bu nedenle net bir fiyat önceden belirlenemez. Mekanda yapılacak keşifler sonrasında net fiyat çıkarılır.

Ev ilaçlama konusunda verdiği hizmetler ile Batı böcek ilaçlama böcek ve haşere sorunlarını ortadan kaldırmak için garantili ilaçlama yapmaktadır. Ev ilaçlama fiyatları sanıldığı kadar yüksek değildir. Bunun için evde önce profesyonel ekipler tarafından keşif yapılır ve ardından net fiyat verilir. Böcek ve haşerelerin evde ve insanlara verdikleri zararlar düşünüldüğünde ilaçlama fiyatlarının oldukça makul olduğu görülüyor. 

Neden Batı Böcek İlaçlama

Batı Böcek ilaçlama firması bugüne kadar verdiği ilaçlama hizmetlerini %100 garantili olarak vermiştir. Ruhsatlı olan firmanın kullandığı ilaçlar insan sağlığına zarar vermeyen ilaçlardır. Dünya Sağlık Örgütü (WHO) ve Sağlık Bakanlığı2ndan onaylı ilaçlar kullanılmaktadır. Biyosidal Ürün Uygulama İzin Belgesi bulunan firma %100 müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır. Uygulamalar en uygun fiyatlar ile verilmektedir. En modern teknikler kullanılmakta ve eğitimli ekipler tarafından profesyonel ilaçlama hizmeti verilmektedir. batibocekilaclama.com internet adresi üzerinden firma ile 7/24 iletişime geçmek mümkün olmaktadır. 

Anadolu Yakası Böcek İlaçlama

Batı Böcek İlaçlama, Anadolu Yakası’ndaki her türlü böcek ve haşerelere karşı ilaçlama yapıyor. İstanbul’da sahil boyunca uzanan evler, ahşap binalar, sokak hayvanlarının olması, nüfus yoğunluğunun fazla olması ve buna karşılık yeme-içme alanlarının fazla olması, yeşillik alanların bulunması evde ya da iş yerlerinde böcek ve haşere sorunlarının ortaya çıkmasına zemin hazırlıyor. Böcekler sıcak, nemli ve yeşil alanların olduğu bölgelerde daha hızlı üremekte ve kısa sürede her yerde görülebilmektedir. İstanbul’un her bölgesinde hizmet veren Batı Böcek İlaçlama Anadolu Yakası’nda bulunan her ilçeye verdiği kaliteli hizmetler ile birçok kişi tarafından tercih edilen ilaçlama firması oluyor. Anadolu Yakası’nda bulunan Kartal, Şile, Tuzla, Üsküdar, Kadıköy, Ümraniye, Maltepe, Beykoz, Sultanbeyli, Ataşehir, Çekmeköy, Pendik, Sancaktepe, ilçelerine ilaçlama hizmeti Batı Böcek İlaçlama tarafından en kaliteli şekilde verilmektedir. 

Avrupa Yakası Böcek İlaçlama

Avrupa Yakası’nda ilaçlama hizmetlerine çok fazla ihtiyaç duyulmaktadır. İstanbul’da yaz aylarında sıcak ve nemli bir hava yaşanmaktadır. Bu nedenle sıcak havalarda böcek ve haşere sorunlarında artış yaşanmaktadır. İnsanların yaşam alanları içerisinde böcek ve haşere sorunlarının görülmesi hoş olmadığı gibi bazı sağlık sorunlarını da beraberinde getirmektedir. Özellikle sivrisinek, bit, pire, fare, hamam böceği, sivrisinek gibi böcek ve haşereler sıtma, tifo, alerjik hastalıklar, astım gibi sorunları da beraberinde getirmektedir. Beslenme ve barınma şekilleri mikrop ve bakteri taşımalarına neden olmaktadır. Gezdikleri alanlara insanlar temas etmekte ve sağlık sorunları yaşamaktadır. Hijyen ve temiz bir ortam için alanın mutlaka ilaçlanması gerekmektedir. Doğru ilaç, doğru uygulama ve güvenilir bir firma ile böcek ve haşerelerden kurtulmak mümkündür. Batı böcek ilaçlama Esenyurt, Beylikdüzü, Bakırköy, Avcılar, Beşiktaş, Gaziosmanpaşa, Kağıthane, Küçükçekmece, Fatih, Şişli, Esenler, Arnavutköy, Zeytinburnu, Eyüp, Sarıyer, Bayrampaşa, Büyükçekmece, Başakşehir, Bağcılar ve Bahçelievler ilçelerinde hizmet veriyor.