Ankara, Keçiören Basınevleri Mahallesi Selçuklu Caddesi’nde iki otomobil kafa kafaya çarpıştı, kazada biri hamile iki kişi hayatını kaybetti, iki kişi de yaralandı.

Keçiören’in Basınevleri Mahallesi Selçuklu Caddesi’nde saat 00.30’da iki otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu 2 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi de yaralandı. Edinilen bilgilere göre, Selçuklu Caddesinde ilerlemekte olan Sedat Çiçek kontrolündeki 06 AL 5248 plakalı otomobil kontrolünü kaybedip yolun karşı şeridine geçince, Keçiören’den Etlik istikametine gitmekte olan İhsan Demirci yönetimindeki 06 DE 4968 plakalı otomobille kafa kafaya çarpıştı. Karşı şeritten gelen otomobilin çarptığı, İhsan Demirci yönetimindeki araç yolun kenarındaki bir gecekondunun çatısına çarptı. Kaza sonucu sürücü Sedat Çiçek otomobilin camından fırladı ve aynı araçtaki Saniye Yükselen araç içinde sıkıştı. İtfaiye ekipleri otomobilin içinde sıkışan Saniye Yükselen’i kurtarırken, sağlık ekiplerinin müdahale ettiği Çiçek ve Yükselen kaldırıldıkları GATA Hastanesi’nde hayatlarını kaybetti. Kaza yapan diğer otomobilin içindeki iki amcaoğlu İhsan Demirci ve Yaşar Demirci olay yerine gelen sağlık ekiplerince Keçiören Eğitim ve Araştırma Hastane’sine götürüldü. Kazada hayatını kaybeden Saniye Yükselen’in 7 aylık hamile olduğu öğrenildi.

Kazada gecekondusuna otomobil çarpan İsmail Yasa, evinde televizyon izlerken büyük bir gürültü duyduğunu, evinin çatısına giren otomobili ve kaza yapan araçlardaki yaralıları gördükten sonra hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verdiğini ifade etti.