Ankara’da yağmurun etkisiyle kayganlaşan yolda zincirleme trafik kazası meydana geldi. Kazanın olduğu Ankara-Eskişehir Karayolu’nda uzun araç kuyrukları oluştu.
Kaza, 23.30 sıralarında Çankaya’da meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; Ankara-Eskişehir Karayolu üzerinde Eskişehir istikametine doğru seyretmekte olan 06 GAB 51 plakalı otomobil, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın önünde yağmurun etkisiyle kayganlaşan yolda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol üzerinde savruldu. Sürücüsünün ismi belirlenemeyen 06 ES 338 plakalı otomobil savrularak şeridinden çıkan 06 GAB 51 plakalı otomobile arkadan çarptı. 06 C 1224 plakalı servis aracı ise 06 ES 338 plakalı otomobile çarptı ardından henüz plakası belirlenemeyen bir başka otomobil de 06 C 1224 plakalı servis aracına çarptı.

YOLDA UZAUN ARAÇ KUYRUKLARI OLUŞTU
Meydana gelen zincirleme kazanın üzerine kaza alanına çok sayıda polis ekibi intikal etti. Polis ekipleri, başka kazaların yaşanmaması için yolda önlem aldı. Ankara-Eskişehir Karayolu üzerinde uzun araç kuyrukları oluştu. Kazada şans eseri yaralanan olmadı. Zincirleme kazaya karışan araçlar çekici ile yol üzerinden kaldırıldı.
Polis kazayla ilgili inceleme başlattı.
(İHA)