Bursa’nın İnegöl ilçesinde bir kişi tartıştığı bayan arkadaşını tabanca ile kafasından vurarak ağır yaraladı. Ağır yaralı kadın İnegöl Devlet Hastanesinde yaşam mücadelesi verirken, olayı gerçekleştirilen kişi aranıyor.

İddiaya göre, İnegöl’de ikamet eden E.G isimli bir kişi, İnegöl’e bağlı Alanyurt Mahallesinde ikamet eden 45 yaşındaki Emine Kocamaz isimli kadınla uzun süreden beri arkadaşlık yaparken, E.G. bir suçtan dolayı Cezaevine girdi. Emine Kocamaz, cezaevinde olan arkadaşına para gönderirken, bir süre önce para göndermemeye başladı. Cezasını tamamlayan E.G. cezaevinden çıktıktan sonra bayan arkadaşı ile görüşmek için evine gitti ancak arkadaşın eve almaması üzerine sinirlenerek evin camlarını kırarak zarar verdi. İki arkadaşın arası daha sonra yeniden düzelirken, E.G. bayan arkadaşı ile birlikte iki bayanı daha özel otomobiline alarak İnegöl’e bağlı Hamzabey köyünün üzerindeki yola çıkarak Boğazköy Barajı manzarasının üzerinde sohbet etmeye başladılar. E.G ile bayan arkadaşı Emine Kocamaz arasında burada tartışma yaşanırken, tartışmanın büyümesi üzerine E.G. belinden çıkardığı tabanca ile Emine Kocamaz’ı kafasından vurdu.

Olayın ardından E.G., beraber geldikleri bayanlardan birisini özel otomobiline alarak olay yerinden kaçarken, S.Ç. isimli bayan, yaralı arkadaşının başında bekleyerek olayı sağlık, jandarma ve emniyet ekiplerine bildirdi. Haber verilmesi üzerine olay yerine giden 112 Acil Servis Ambulansında görevli sağlık ekibinin olay yerinde yaptığı ilk müdahalenin ardından İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine getirilerek tedavi altına alındı. Alnının sağ tarafından girip kafasının arka kısmından çıkan kurşunla ağır yaralanan kadın hemen ameliyata alındı.

Yaralı arkadaşının başında bekleyen S.Ç. isimli bayanın ifadesini alan jandarma ekipleri, olayı gerçekleştirdiği iddia edilen E.G. isimli şahsı aramaya başladı.