Antalya’da Türk bayrağının asılı olduğu direğe tırmanan şahsın direkten indikten sonra başına sardığı başka bir Türk bayrağıyla birlikte olay yerinden uzaklaşması güvenlik kameralarına yansıdı.
Olay, Eski Sanayi Sitesi Gazi Bulvarı kenarındaki bir akaryakıt istasyonunda saat 16.30’da meydana geldi. İstasyon çalışanları, bayrak direğine bir kişinin çıktığını görünce o yöne doğru koşmaya başladı. İddiaya göre kendisine doğru gelenleri gören ve akli dengesi yerinde olmadığı ileri sürülen şahıs, kendisine doğru gelen çalışanları görünce direkten inerek kaçmaya başladı. Üzerinde yeşil bir tişört ve açık renkli pantolon olan şahsın direkten indikten sonra olay yerinden uzaklaşması, istasyon yakınındaki bir sanayi dükkânının güvenlik kameralarına yansıdı. Güvenlik kamerasında istasyondan çıkan şahsın başına sarılı bir vaziyette Türk bayrağının olduğu görüldü. Dükkan önünde çalışan işçilerin önünden geçen şahsın başına sardığı Türk bayrağındaki ay ve yıldızın açık bir şekilde görüldüğü gözlendi.
Öte yandan, olayı gören çevredeki sanayi esnafından bazıları bayrak indirme olayının asılsız olduğunu ve şahsın alkollü olabileceğini söyledi.
(İHA)