Ramazan Bayramı tatilini değerlendirmek ve akrabalarıyla bayramlaşmak için Afyonkarahisar'a giden Yaralı ve Karataş ailesi, dönüş yolunda evlerine bir kilometre kala kaza yaptı. Oğlunun kullandığı aracın kontrolden çıkması sonucu 55 yaşındaki Züriye Yaralı hayatını kaybetti.

Kaza, Kuyucak'a 1 kilometre mesafede meydana geldi. Afyonkarahisar'da bulunan akrabalarına bayram ziyaretinde bulunan Yaralı ve Karataş aileleri Kuyucak'a dönüş için yola çıktı. Denizli Aydın devlet karayolu üzeri Ekiciler toplama merkezi yakınlarında, Eyüp Yaralı (28) idaresindeki 09 F 7688 plakalı otomobilin direksiyon hakimiyetini kaybetti. Aşırı hızlı olduğu iddia edilen araç yoldan çıkarak şarampolde bulunan sulama kanaletine şiddetle çarptı. Kazada araç sürücüsü Eyüp Yaralı, Döne Karataş, Büşra Karataş ve Yusuf Karataş araçtan çevredekilerin yardımıyla çıkarılırken, yolcu koltuğunda oturan Züriye Yaralı da Nazilli Belediyesi İtfaiye Müdürlüğüne ait AKS ekibi tarafından sıkıştığı yerden güçlükle çıkarıldı. Nazilli ve Kuyucak'tan gelen 112 Acil Servis ekiplerince ilk müdahaleleri yapılan yaralılar Nazilli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hurdaya dönen araçtan çıkarılan yaralıların tedavi altına alındığı belirtildi.

Kazada hayatını kaybeden Züriye Yaralı, olay yerinde Cumhuriyet Savcısının incelemesinin ardından Kuyucak Toplum Sağlığı Merkezi morguna kaldırıldı.

Kazayla ilgili Kuyucak Jandarma Komutanlığınca soruşturma başlatıldı.