Muğla’nın Bodrum ilçesinde bir baba, kendisiyle bayramlaşmayan çocuklarını pompalı tüfekle vurdu. Çocuklarından biri öldü diğeri yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Turgutreis beldesinde 1 yıldır eşi Sergün İşli ve çocukları Nazmi (17) ve Ebru’dan ayrı yaşayan Turan İşli (47), bayramda çocuklarının el öpmeye gelmemesi üzerine pompalı tüfekle çocuklarının kaldığı eve gitti. Çalıştıkları ve aynı zamanda ev olarak kullandıkları iş yerine giden İşli, bir anda kapıya ateş etmeye başladı. Öfkeli baba, kapının arkasında duran çocuğunu kalçasından vurarak yaraladı, kapının açılmasıyla oğlu Nazmi’yi ise sürükleyerek yolun karşısında bulunan tarlaya götürdü. Bir müddet oğlu ile boğuşan baba daha sonra pompalı tüfekle oğluna 2 el ateş etti. Nazmi İşli olay yerinde hayatını kaybederken kızı Ebru İşli ise hastaneye kaldırılarak ameliyata alındı. Oğlunu yaka paça dışarı çıkarırken sağa sola ateş açan Turan İşli tüfeğinden çıkan mermilere aynı işyerinde çalıştıkları Naci Özgün isabet etmesi sonucundan elinden yaralandı. Oğlunu öldüren 2 kişiyi de yaralayan İşli olay yerinden kaçtı. Jandarma ekipleri Turan İşli’yi yakalamak için geniş çaplı arama başlattı.

Çocuğunun cansız bedenini gören anne Sergül İşli ise sinir krizleri geçirdi. Olay yerine gelen savcılığın incelemelerinin ardından İşli’nin cenazesi otopsi için Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Olayın ardından çalıştıkları işyerinin sahibi Duygu Bilgin ailenin babadan şiddet gördüğünü belirterek, “Bir yıl önce Segül İşli eşine boşanma davası açtı. Çocuklara şiddet uyguluyordu. Çalışmaz, çocuklarını çalıştırır ve paralarını alırdı. Buna dayanamayan anneleri boşanma davası açarak ayrı yaşamaya başladı. Her zaman tehdit alıyordu kocasından gecen hafta yine tehdit etmişti jandarmaya şikayet etti” dedi.