Fatih’de elinde benzin dolu bir bidonla PTT şubesine gelen bir şahıs, PTT şubesini yakacağını söyleyerek vezne görevlisini tehdit edip, kasada bulunan yaklaşık Bin 500 TL’yi alıp kayıplara karıştı.

Dervişali Mahallesi Can Feda Hatun Sokak üzerinde faaliyet gösteren Karagümrük PTT Şubesi’nde ilginç bir soygun meydana geldi. 18 yaşlarında olduğu tahmin edilen bir şahıs, elinde benzin dolu bidonla PTT şubesine girdi. Soyguncu, veznedeki görevliyi PTT şubesini yakmakla tehdit ederek kasada bulunan yaklaşık 1500 TL’yi aldı. Parayı alan soyguncu, daha sonra hızla PTT’den çıkarak kaçmaya başladı. Vezne görevlisinin olayı bildirmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polis ekipleri bir yandan olay yerinde inceleme yaparken, bir yandan da hem havadan hem de karadan kaçan hırsızın izine ulaşmak için çalışma başlattı.

Çevredeki vatandaşlar, “Bu PTT şubesinde üçüncü soygun gerçekleşiyor. Soyguncuyu kaçarken görseydik yakalayabilirdik” dediler. Polis ekipleri, Fevzipaşa Caddesi üzerinde şüpheli görülen kişiler üzerinde uygulama yaptı.