Performansı ile övgüleri hak eden ismin takımından ayrılmak istemesi ile beraber Beşiktaşlı yöneticiler harekete geçti. Geçmişten bu yana Türk takımlarının hedefi olan oyuncu için bir gelişme daha yaşandı. Ara transfer döneminde forvet hattını güçlendirmek isteyen Beşiktaş için çalımalar hızlandı. Kendini birçok kez ispatlamış olan oyuncu ile anlaşma imzalanmak isteniyor. Öyle ki Burak’ın yokluğunda takım önemli sorunlar ile karşılaşıyor. Bu nedenle ona alternatif olacak iyi bir oyuncu arayışı sürüyor. Restbet eşsiz hizmetleri ile ön plana çıkıyor. 

Gol İstatistikleri Yüksek Oyuncu Anlaşma Aşamasında

Performansından oldukça memnun kalınan isim hakkında çalışmalar yakından sürüyor. İtalya’da görüşmeler yapan Erdal Torunoğulları, Ighalo transferi içinde nabız yokladı. Görüşmelerin yapılması ile birlikte oyuncunun kadroya katılması için önemli adımlar atılacak. En az bir ismin ara transfer döneminde katkı sağlaması için alınması düşünülüyor. Belirlenen bütçe doğrultusunda çalışmalarını sürdüren teknik heyet ve yönetim, bazı alternatifler belirledi. Öncelik sıralamasına göre ilk görüşmelere başlandığını da belirtelim. Alınacak olan sonuçlar kritik öneme sahip. Her adım yakından takip ediliyor. Taraftarın merak ettiği süreç için atılan adımlar mevcut. Öncelikle ise kalan maçların kayıpsız tamamlanması amaçlanıyor. 

Beşiktaş Devreye Lider Olarak Girmek İstiyor

Geride kalan 5 maçında kazanılması ile beraber gelecek maçlara da daha büyük umutla bakılmaya başlandı. https://restbet.app/ Takım oyuncuların uyumu ve baskılı oyunu taraftarında beğenisini kazanıyor. Son oynadıkları maçta bunun açık bir örneğini gösterdiler. Türkiye Kupası ile birlikte Süper Lig’de oynanacak olan maçları kazanmanın planları yapılıyor. Bu sayede istenen hedefe ulaşılmış olacak. Beklentilerini karşılamak isteyen taraftarlar desteğini aralıksız biçimde sürdürüyor. Takım olarak iyi oyunun karşılığı da alınıyor. Sorunlar düzeltilirken, Abdullah Avcı ile taraftar arasındaki buzlarda erimiş oldu. Kalan maçlarda galibiyet hedeflenerek, liderlik koltuğunun bir an önce sahibi olunmak isteniyor. Yoğun çekişme aralıksız sürecek.