Kastamonu'nun Tosya ilçesinde, bir apartmanın 5. katından aşağıda bulunan çekyatların üzerine düşen şahıs ağır yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, akşam saat 19.00 sıralarında K.Ç. (53) isimli apartman sakini, malzeme çantasını almak için çıktığı çatı katında, bilinmeyen bir nedenle havalandırma boşluğuna düştü. Şans eseri binanın giriş katında bulunan mobilyacı dükkanına ait çekyatların üstüne düşen K.Ç., başından ve omzundan yaralandı. Yaklaşık 1,5 saat kurtulmak ve sesini duyurmak için mücadele eden şahıs, kendisini aramayan çıkan akrabaları tarafından fark edilince, olay yerine gelen ambulansla Tosya Devlet Hastanesi acil servisine kaldırıldı. Yapılan ilk müdahale sonrası K.Ç., Kastamonu Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Meydana gelen olay sonrası dükkan sahibi Mehmet Akif Öztürk, bir hafta önce dükkanda düzenleme yaptıklarını ve çekyatı o kısma yerleştirdiklerini, fakat bayram sonrası çekyatı o kattan alarak başka bir yere koymayı planladıklarını söyleyerek, "İyi ki bu işi bayram sonrasına bırakmışız" dedi.

Olay yerine gelen İlçe Emniyet Müdürü Kaan Yıkılmaz ise apartmanda incelemelerde bulundu. Görgü tanıklarının ifadesini alan emniyet güçleri, soruşturmanın devam ettiğini bildirdi.