Beykoz’da bu sabah düzenlenen ve 107 kişinin gözaltına alındığı operasyon polis kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Yakalanan zanlıların Beykoz ormanlarında hintkeneviri yetiştirdiği iddia edildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Beykoz’da sokaklarda uyuşturucu satan bir şebekeye yönelik 6 ay önce çalışma başlattı. Yapılan çalışmaların ardından bu sabah belirlenen adreslere operasyon düzenlendi. Baskınlarda 107 kişi gözaltına alındı. Yapılan aramalarda 207 gram bonzai, 32 gram esrar, 87 adet ecstasy, 4 gram kokain ve 1 hassas terazi ele geçirildi. Gözaltına alınan şüphelilerin 90 ayrı suç kaydı bulunduğu öğrenilirken, şebekenin bazı üyelerinin Beykoz ormanlarında hintkeneviri yetiştirdiği iddia edildi. Şebeke üyelerinin bu bölgelerde çadır kurarak uyuşturucu kullanan bazı kişileri yer temini için buraya götürdüğü öne sürüldü.

Yapılan operasyon polis kameralarıyla da saniye saniye görüntülendi. Görüntülerde polisin koçbaşı ile kapıları kırıp içeri girdiği, Özel Harekât ekiplerinin baskın anları yer alıyor. Şüphelilerin gözaltına alınması ve yapılan aramalar da kameraya yansıyor.