Beyoğlu'nda bir apartmanda çıkan yangın, tüm binayı sardı. Dar sokaklar ve hatalı park nedeniyle yangında müdahale etmekte zorlanan itfaiye ekiplerine mahalle sakinleri saldırdı. Yangına itfaiyenin yeni yangın söndürme helikopteri "Alev kartalı" da havadan müdahale etti.

Edinilen bilgiye göre sabah saatlerinde Beyoğlu Tomtom Mahallesi Camcı Fevzi Sokak'ta bulunan 3 katlı binada henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.

Şükran Adan'a ait binadan yangın çıkan yangın hızla büyüdü. Tüm binayı saran alevler, bitişikte bulunan 4 katlı bir başka binaya da sirayet etti. Yangına müdahale etmek üzere Beyoğlu'na gelen Fatih, Beyoğlu ve Şişli itfaiye grupları, dar sokaklar ve hatalı park nedeniyle olay yerine girmekte zorlandı. Yangına müdahale gecikince, vatandaşlar da itfaiye ekiplerine tepki gösterdi. Bu sırada bazı vatandaşları itfaiye erlerine saldırdığı görüldü. Araya giren polis ve diğer vatandaşlar, olayın büyümesini önledi.

Yangına İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından itfaiye teşkilatına yeni alınan "Alev Kartalı" helikopteri de havadan müdahale etti. Yangın yaklaşık 2 saat süren çalışmanın ardından söndürüldü.

Yaşananları gözyaşları içerisinde anlatan bina sahibi Şükran Adan, "Kiracılarımız oturuyordu. Diğer yandaki eve de sirayet etti. Baba yadigarı bir binaydı. Çok üzüldüm. O kiracıların hali ne olacak onları düşünüyorum. Ama içeride mahur kalan yoktu. Yangının neden çıktığın bilmiyorum" dedi.